Лютий - Путильський ЗЗСО

Перейти до контакту

Лютий

Новини > 2019
28.02.2019

Соціальним педагогом школи Віщук Михайліною Дмитрівною за участю головного спеціаліста відділу Путильського бюро правової допомоги Кермач Валерії Олегівни було проведено профілактичну бесіду з учнями 5-11 класів на тему: “Булінг. Протидія булінгу”.
27.02.2019

Класний керівник 5-Б класу Якивюк Анжела Сергіївна зі своїми вихованцями провела інтелектуальний конкурс “Що я знаю про Україну?”.
Учні продемонстрували ерудицію та обізнаність з історії рідної землі. У напруженій боротьбі перемогла дружба.
21.02.2019

Мова – одне з найбільших надбань, що залишили нам наші предки у спадок. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ.
21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Це відносно молоде свято. До усіх календарів світу воно ввійшло лише у 1999 році. В Україні воно лише почало писати свою історію, хоча мовне питання у нашій країні налічує кілька століть.
До відзначення Міжнародного дня рідної мови долучилися і наші школярі. Було проведено позакласний захід “Наша мова – мова калинова”, конкурс малюнків, конкурс читців української поезії, мовознавча гра “Найрозумніший”, виставка книг у бібліотеці.
Всі учасники отримали море позитивних емоцій та багато цікавої та корисної інформації.
20.02.2019

20 лютого українці відзначають трагічну дату в історії незалежної України – День Героїв Небесної Сотні.
Саме в ці дні, п'ять років тому, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку.
Героям тих днів учні 5-А класу та класний керівник Мацькан Марта Захарівна присвятили відкриту виховну годину “Герої не вмирають”.
І хоча п’ятикласники ще малі, вони знають точно, що їх майбутнє та вільне життя їх країни творилися там, на Майдані, у Києві п’ять років тому. (Фотогалерея)
18.02.2019

До дня народження славетної поетеси та яскравої особистості Лесі Українки, учні, вчителі-філологи та бібліотекар школи організували та провели тиждень “Дзвенить Україною Лесине слово”. Школярі прийняли участь у позакласних заходах, організували виставку малюнків та стінгазет.
Дзвінко лунали рядки безсмертних творів геніальної жінки та справжньої патріотки України.
18.02.2019

18 лютого учні нашої школи долучилися до тихої акції “Ангел пам’яті”, присвяченої тим, хто загинув на Майдані під час кривавих лютневих подій 2014.
Школярі запустили у небо кульки та паперових ангелів, як спомин про невинно загублені душі.
Акція “Ангели пам’яті”, яку ініціювала співачка й активістка Анжеліка Рудницька та мистецька агенція “Територія А”,триватиме до 20 лютого. До неї може долучитися кожен, незалежно від віку і місця проживання. Достатньо вирізати паперового ангелика і повісити його на дерево біля свого будинку. Щоб видно було і тим, що на землі і тим, що на небі.
15.02.2019

Сьогодні минає 30 років з дня виведення радянських військ з Афганістану.
Про геройських подвиг наших земляків, воїнів-інтернаціоналістів, розповіли працівники центральної районної бібліотеки учням 10-А класу.
Молодше покоління мало знає про цю неоголошену війну, розв’язану керівництвом Радянського Союзу заради контролю над частиною Центральної Азії, яка тривала понад дев’ять років. У ній брали участь більш ніж 160 тисяч українських військовослужбовців, понад три тисячі українських солдатів і офіцерів загинули. Донині десятки вважаються зниклими безвісти.
Пам'ять про їх геройський подвиг повинна жити у серцях, адже викреслюючи сторінки минулого, ми ніколи не зможемо збудувати щасливе та мирне майбутнє.
14.02.2019

14 лютого – День святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – кохання.
У нашій школі у цей день на душі було тепло, як ніколи, а серця переповнювали відчуття щастя і романтики. Святкову атмосферу створили одинадцятикласники, які прикрасили кабінети та учительську і запровадили в цей день яскравий червоний дрес-код.
Рано-ранесенько почала працювати святкова пошта, адже “Скриньки кохання” були переповнені валентинками. Кожен з нетерпінням чекав на свою порцію вітальних сердечок.
У класах під час перерв проводилися фотосесії, яскравими світлинами вже ввечері всі ділилися у соціальних мережах.
А яскравою крапкою стало свято для старшокласників “Кохання з першого погляду”. (Фотогалерея)
06.02.2019

“Всі народи рівні. А земля там найкраща, де вродився я! Виростай, дитино, й пам’ятай: Батьківщина – то найкращий  край!”
Саме під таким девізом класний керівник Бевза Наталія Йосипівна разом із учнями 4-В класу провели відкритий виховний захід.
Гості, які завітали на свято, поринули у минуле нашого чарівного краю. Школярі майстерно, крок за кроком, вели всіх присутніх історичними стежками рідного краю.
Звучали вірші, чарівні гуцульські мелодії, а юна зірочка Марія Микитюк зачарувала всіх ніжним співом.
Насамкінець прозвучали слова нашого славетного земляка Юрія Федьковича: “Я наш нарід цілим серцем люблю і душа моя віщує, що його велика доля жде“.
Віриться в те, що ці ще зовсім маленькі українці у майбутньому прославлять свою маленьку батьківщину – Путильщину.
06.02.2019

На базі будинку культури с. Сергії відбувся районний етап обласного конкурсу сучасного танцю «У ритмах ХХІ століття», у якому взяли участь учні нашої школи.
Всі представлені номери були надзвичайно запальні та професійно підготовлені. Журі відзначило гарну підготовку учасників і нагороди отримали всі колективи.
Вітаємо наших юних танцюристів з черговою перемогою!
06.02.2019

Сьогодні вихованці Путильської музичної школи завітали із святковою концертною програмою до нашої школи.
Юні музиканти продемонстрували віртуозність у грі на музичних інструментах та вокальну майстерність.
Виступ кожного учасника не залишив нікого байдужим, адже музика – це величне мистецтво.
Дякуємо і учням, і їх керівникам за насолоду спілкування з прекрасним. Хай їх напружена щоденна праця кожен раз втілюється у таке чудове музичне дійство.
06.02.2019

В рамках 74 районної спартакіади школярів відбулися змагання з волейболу серед юнаків старшої вікової групи. У фінальних змаганнях участь взяли крманди Галицівського, Самаківського ЗЗСО та нашої школи. У напруженій баротьбі наша команда здобула заслужену перемогу.
Вітаємо наших спортсменів та їх наставника Крилатого Леоніда Михайловича.
Нехай високий професіоналізм та незламність командного духу завжди ведуть вас до омріяних висот!
Бажаємо перемог та звершень у майбутньому.
05.02.2019

Щорічно у другий вівторок лютого відзначається День безпеки у Інтернеті.
Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
У всьому світі День безпеки в Інтернеті відзначається в більш, ніж ста країнах, і дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі відіграємо у створенні кращої та більш безпечної он-лайн спільноти.
4 лютого школярі мали можливість взяти участь у вебінарі про захист дітей від можливих загроз в Інтернеті, а 5 лютого учні 8-11 класів приєдналися до он-лайн уроку на каналі You Tube і дізналися більше про те, як уникнути шахрайства у всесвітній мережі.
Проведені заходи сприятимуть формуванню вмінь та навичок, які допоможуть нам уникнути небезпек під час «мандрів» світовою павутиною. Інтернет – це мільйон можливостей та шансів.
Але попри віртуальне розмаїття розваг та сотні друзів у соціальних мережах, давайте пам’ятати про те, що поруч реальний світ, у якому набагато краще та цікавіше, у якому поруч надійні, турботливі і близькі нам люди.
Назад до змісту