Березень - Путильський ЗЗСО

Перейти до контакту

Березень

Новини > 2019
25.03.2019

Сьогодні соціальним педагогом Віщук М.Д. та практичним психологом Клим Р.В. було проведено тренінг з педагогами школи на тему: “Збереження психоемоційного здоров’я вчителя”.
У наш час це дуже актуальна проблема. Професія вчителя завжди вважалася такою, яка має досить багато стресогенних факторів і ризиків.
Михайліна Дмитрівна та Руслана Василівна продемонстрували різні види вправ, які є ефективними для відновлення психоенергетичного потенціалу, позбавлення від страхів, розчарування, пом'якшення впливу стресових ситуацій.
Педагоги впевнені, що інформація, яка прозвучала на тренінгу, дасть змогу зберегти психічне здоров’я вчителя та сприятиме попередженню несприятливих емоційних станів.
21.03.2019

21 березня 2019 року у школі відбулося чергове засідання ради профілактики правопорушень. В роботі ради взяли участь директор РДСССДМ М.І.Фокшек та старший інспектор ЮПСПВП Ямніцький М.О.
На порядку денному стояли питання:
- стан дисципліни та порядку у школі;
- робота батьківського лекторію та правової освіти з батьками;
- робота психолога з попередження та виявлення агресивності, схильності дітей до правопорушень.
Зокрема, члени ради розглядали випадки порушень норм поведінки конкретними учнями, слухали звіти класних керівників щодо правового виховання з учнями, аналізували стан відвідування учнями школи.
Питання профілактики девіантної поведінки учнів перебуває на постійному контролі у дирекції школи, що дає змогу запобігти негативним проявам та попередити порушення Статутних вимог та правил для учнів.
07.03.2019

07 березня в школі було наповнене весняним сонячним теплом та ніжними барвами квітів.
Представниці прекрасної половини людства приймали найщиріші привітання з нагоди Дня весни та краси.
Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець.
Саме тим, хто дарує свою турботу та ласку щодня, прикрашає наше життя чарівною посмішкою та життєрадісністю,були присвячені чудові концерти та конкурсні програми. А море побажань можна було знайти в стінгазетах, які учні з любов’ю та радістю підготували до цього дня.
04.03.2019

4 березня 1949 року народився композитор, співак, поет, художник, Герой України – Володимир Івасюк.
Цього року великий маестро міг би відзначати свій ювілей, але не судилося. Доля відміряла йому такий короткий життєвий шлях, але посилила його пісні у душі народу назавжди.
До відзначення ювілейної дати долучилися і учні нашої школи. На святковій лінійці, присвяченій пам’яті видатного композитора та співака, школярі дізналися про невідомі сторінки життя митця та заспівали його безсмертну “Червону руту”.
Бібліотекарі КЗ «Путильська районна бібліотека» разом з вчителем-філологом Берлою Іриною Михайлівною провели з учнями 9-А класу арт-годину “Володимир Івасюк – митець, який надто любив Україну”, а учні 8-А класу та класний керівник Логош Оксана Вячеславівна провели тематичну бесіду “Життя обірвана струна”.
У шкільній бібліотеці всі бажаючі мали змогу ознайомитися з тематичною виставкою присвяченою нашому славетному землякові.
Назад до змісту