Червень - Путильський ЗЗСО

Перейти до контакту

Червень

Новини > 2019
11.06.2019

11 червня закінчилися заняття у літньому мовному таборі. Настрій веселий і трішечки сумний. За цей час всі здружилися, стали справжньою командою.
На підсумковій лінійці було весело і шумно. Кожен загін представляв результати своєї роботи.
Happy Campers” з Керою Н.П. виконали вітальну пісню та танцювали під популярну мелодію “The More We Get Togеther”.
Restless Kids” виконали сучасний танець, а разом зі своїм наставником Софійчук С.Д. ще й заспівали пісню Злати Огневич “Pray for Ukraine”.
Загін “Regenbogen” та вчителька німецької мови Драганова І.І. підняли всіх на ноги запальною руханкою “Kopf Schulter Knie und Fuß” і піснею німецькою мовою.
У перерві між виступами школярі переглянули презентацію про будні у таборі та з неймовірним захопленням дивилися змонтований відеоролик, частинки якого кожен знімав сам англійською мовою.
Закінчилося свято врученням сертифікатів та добрими побажаннями один одному.
До побачення, мовний таборе! До нових зустрічей у наступному році!
10.06.2019

Робота табору вийшла на фінішну пряму. Сьогоднішній день був присвячений дитячим мріям. Напевно, немає жодної людини, яка б не любила уявляти щось приємне, не думала б про здійснення бажаного чи не плекала у душі якесь потаємне бажання.
Бажаного можна досягнути, якщо впевнено йти до цілі. Школярі окреслили шляхи реалізації своєї мрії, визначили першочергові кроки.
Свій план кожен забрав додому, а потім хлопці та дівчати пообіцяли прозвітувати про його реалізацію.
Друга половина занять пройшла під гаслом: “Побажання для всіх”. Учні писали хороші слова для себе, для друга, для родини та для всього світу.
Всі побажання були оформлені у хмаринку і, сподіваємося, з першим дощиком у світі стана більше миру, добра і любові!
08.06.2019

Музей-садиба Ю.Федьковича – один з важливих культурних осередків Путильщини, адже саме тут народився відомий письменник-демократ. Щороку туристи відвідують його родинне обійстя, а школярі бувають тут по кілька разів на рік. Кожного разу вони дізнаються щось нове про нашого славетного земляка.
Учасники табору здійснили екскурсію до музею, хоча він і закритий для проведення ремонтних робіт, всі мали змогу відпочити під розлогим гіллям старих дерев, відчути дух гір і, як же без цього, зробити кілька десятків фото.
07.06.2019

7 червня у таборі панувала атмосфера творчості. Учні із задоволенням спробували власні сили у малюванні.
Перед початком роботи юні художники повторили термінологію та ознайомилися з творами різних мистецьких напрямків (поп-арт, кубізм, абстракціонізм).
Людина починає малювати раніше, ніж читати й писати. Читаємо й пишемо дотепер, а малюють тільки професіонали.
Ми, звичайно, не претендуємо на лаври відомих майстрів пензля, але можемо стверджувати напевно, що у кожного є мистецький талант, тільки потрібно не лінуватися і розвивати його.
Приємним бонусом цього дня став візит працівниці бюро правової допомоги Кермач Валерії, яка провела цікаву гру “Правополія”. У цікавій формі школярі повторили свої права та обов’язки, дізналися багато нового зі світу права.
06.06.2019

Сьогодні робота у мовному таборі проходила під спортивним гаслом: “Швидше! Вище! Сильніше!”.
День Спорту не зіпсувала навіть дощова погода за вікном. Школярі змагалися у виконанні теоретичних завдань, а потім взяли участь у веселих естафетах. Нам трішки не вистачало простору, але це не стало на заваді.
Веселий настрій, щирий сміх і перемога дружби у змаганнях – результат нашої роботи.
05.06.2019

Дев’ятий день роботи табору був присвячений дитячій літературі.
Учні створили словесний портрет гарного письменника та хорошого читача, вчилися аналізувати художній твір.
Школярі мали змоги продемонструвати свої акторські здібності під час інсценізації українських народних казок, створювали свої власні історії, практикувалися у синхронному перекладі мультфільмів іноземною мовою.
04.06.2019

4 червня – відповідальний день для одинадцятикласників, вони складають ЗНО з історії.
Наша школа є пунктом проведення ЗНО, працювати у класах ми не мали змоги, тому учасники табору вирішили використати цей час з користю і здійснити екскурсію нашим селищем.
Однак, ми не забули про іноземну. За допомогою мобільних телефонів, які є у кожного школяра, ми зняли короткі відеоролики про Путилу. Учні розповідали про школу, центральну площу, лікарню, церкву і, звичайно, про музей Ю.Федьковича.
Цей новий вид роботи дуже сподобався всім, хоча декому було трішки незвично бути у кадрі.
03.06.2019

Сьомий день роботи табору був присвячений рослинному та тваринному світу.
Хлопці та дівчата організували змагання на кращого знавця фауни, створювали дивну тварину, розгадували кросворди та писали графічні диктанти.
Напружена робота чергувалася з активними енерджайзерами та піснями.
Проявити всю свою творчу уяву школярі могли під час складання розповідей за заголовком та описуючи сад своєї мрії.
01.06.2019

1 червня – “дитячий” день у різних країнах світу. У цей день прийнято проводити різноманітні конкурсно-розважальні програми для дітей.
У таборі наші школярі іноземною мовою обговорили свої права та обов’язки, малювали та організували виставку малюнків “We are happy children”.
Напередодні учасники табору мали змогу порозважатися на центральній площі селища та взяти участь у святковій програмі до Міжнародного Дня захисту дітей, яку організував центр дитячої та юнацької творчості спільно з соціальною службою, спортивною та музичною школою.
У конкурсі малюнку на асфальті наші школярки Бока Анастасія (5-Б клас) та Маршавка Олена (8-Б клас) завоювали перше місце і були нагороджені ракетками для гри в бадмінтон.
Дякуємо всім за весело проведений час!
Назад до змісту