Березень - Путильський ЗЗСО

Перейти до контакту

Березень

Новини > 2021
22.03.2021

Школярі та школярки! Дистанційне навчання продовжується.
Ви багато часу проводите в мережі.
Працюючи чи просто відпочиваючи в Інтернеті варто пам’ятати про безпеку.
10 правил безпечного користування Інтернетом:
1. Використовуйте надійний пароль - комбінуйте букви, цифри та інші символи.
2. Не вірте всьому, що читаєте - завжди перевіряйте достовірність джерела.
3. Не викладайте особисту інформацію про себе, своїх рідних, друзів і знайомих в Інтернеті.
4. Не ховайтеся за анонімністю екрану комп'ютера. Не кажіть того, що не могли б сказати людині в обличчя.
5. Подумайте двічі, перш ніж поширити будь-яку інформацію. Як і в житті, потрібно думати про наслідки того, що говориш.
6. Не поширюйте в Інтернеті контент незаконного або непристойного змісту.
7. Переконайтеся, що ваш профіль у соціальній мережі закритий від сторонніх (перевірте налаштування безпеки).
8. Додавайте “у друзі” тільки тих, кого дійсно знаєте: навіть якщо це друзі ваших друзів, але особисто ви не знайомі, краще зайвий раз перестрахуватися.
9. Вашим друзям слід питати вашого дозволу, перш ніж завантажувати фотографії з вами або позначати вас на фотографіях в соціальних мережах. Не бійтеся сказати їм про це, і самі теж дотримуйтесь цього правила.
10. Не переходьте за посиланнями, прикріпленим в імейл-повідомленнях – безпечніше вводити адресу в рядок браузера самому.
19.03.2021

У рамках реалізації шкільного проекту “Ми за здоровий спосіб життя кожен клас представив відеоролик про заняття спортом. Переглянути всі роботи ви можете у мережі INSTAGRAM за хештегом #putschool_sportfamily.
Приємного всім перегляду!
18.03.2021

У школі стартував фотоконкурс “Зв’язок поколінь”. До участі у ньому долучилися школярі всіх класів та старші представники їх родин . Дуже приємно, що дідусі та бабусі завжди знаходять хвилинку, щоб поділитися досвідом, навчити, порадити та просто поспілкуватися з онуками.
Радійте кожній хвилині, яку ви проводите разом, пам’ятайте мудрі дідові настанови та бабусині поради. Час, проведений з ними та їх мудра наука стануть найкращими спогадами вашого життя.
16.03.2021

Учнів, які завершують здобуття початкової (4-ті класи) та базової загальної середньої (9-ті класи) освіти, звільнено від проходження державної підсумкової атестації у 2020/2021 навчальному році. Відповідний наказ МОН від 03.03.2021 №273 зареєстровано в Міністерстві юстиції України 16.03.2021 за №338/35960.
09.03.2021

9 березня – визначний день для кожного українця. Це день народження нашого великого Кобзаря. Цього року, на жаль, не було можливості провести традиційні заходи для вшанування пам’яті Т.Г.Шевченка.
Однак, молодші школярі, учні 2-В класу (класний керівник Шастків В.С.) провели онлайн флешмоб з читання творів поета Живе Тарасове слово.
Переглянути відео можна за посиланням:
08.03.2021

Дорогі жінки, дівчата!!!
Прийміть найщиріші вітання з прекрасним жіночим святом Весни!
Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує Вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а Ваша праця йде на користь справі, дає наснагу, для здійснення всіх Ваших задумів. Щасливої Вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, квітів – ніжних і духмяних.
Назад до змісту