Квітень - Путильський ЗЗСО

Перейти до контакту

Квітень

Новини > 2020
30.04.2020

З 27 квітня 2020 року учні нашої школи долучитись до обласного проєкту “Буковинська молодь обирає здоров’я” в умовах карантину.
Проєкт складався з п’яти завдань, у ході яких потрібно виконати певні дії та за підсумками поділитись світлинами або відеозаписами у соціальних мережах.
Наші школярі представили свої роботи у таких номінаціях:
1.Фітнес вдома – інстаграм порадник:
2. Екологічний пензлик:
3. Майстер-клас кулінарії “Корисна тарілочка”:
4. Соціальний плакат “Я обираю здоров’я”.
5. Цитатник здоров’я:
Дуже приємно, що незважаючи на карантин, учні активно долучилися до челенджу і, сподіваємося, отримали море задоволення.
17.04.2020

Вітаємо всіх зі світлим святом Великодня!
З Воскресінням Христовим щиро вас вітаю!
Жити в радості й любові від душі бажаю!
Запашною нехай буде Великодня Паска
І до віку буде з вами світла Божа ласка!
Хай Божа матір Вас охороняє,
А Дух Святий здоров'я посилає.
Господь дарує Ангела з небес!
– Христос Воскрес!
– Воістину воскрес!
06.04.2020

В понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт “Всеукраїнська школа онлайн” – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки.
Транслюватимуться уроки з української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології. Усі уроки також транслюватиме мeдіасервіс MEGOGO. За кожним класом також закріплено телеканал чи медіаресурс, який у будні транслюватиме уроки для тих дітей, які з різних причин не мають можливості переглянути їх в Інтернеті.
За класами закріплено такі телеканали: 5 клас – Плюс-Плюс та 112 Україна; 6 клас – ZOOM та News One; 7 клас – ZIK; 8 клас – Індиго та УНІАН; 9 клас – Рада та UA:Культура; 10 клас –UA:Перший; 11 клас – М1.
Назад до змісту