Травень - Путильський ЗЗСО

Перейти до контакту

Травень

Новини > 2020
29.05.2020

Ось і закінчився цей “карантинний” навчальний рік. Він був незвичним та новим для всіх нас. Підвести його підсумки школярі та вчителі теж вирішили нестандартно розмістивши відео або вітальну листівку з хештегом #будусумуватиputschool у соціальних мережах.
Задум вдався! Школярі дякували учителям за працю та вимогливість, педагоги – батькам за підтримку та розуміння, батьки зворушливо вітали своїх дітей. Напевно, не було жодної людини, яка б залишилася осторонь.
Новий формат навчання, відсутність «живого» спілкування, труднощі з опануванням великої кількості інформації – це неповний перелік всього того, з чим довелося справлятися всім нам.
Ми отримали нові вміння, ми навчилися взаємодіяти на відстані, але жодні інформаційні технології та новомодні гаджети не подарують нам радість простого спілкування, відчуття підтримки та розуміння. За цей період ми багато переосмислили та переоцінили. Школа – це не просто будівля, це радість відкриттів, перші почуття, досвід та знання.
І що б не говорили учні та не думали вчителі, це місце, за яким ми всі сумуємо та з нетерпінням чекаємо, щоб повернутися!
29.05.2020

Шановна шкільна родино!
Вітаю вас всіх зі святом Останнього дзвоника!
Сьогоднішні воно особливе, адже ще ніколи ми не святкували його на відстані один від одного. Незважаючи на карантин навчальний рік успішно завершився і всі ми, подолавши корона вірусні виклики, піднялися ще на одну, вищу, сходинку в своєму житті.
Останній дзвінок нагадує вам,діти, що розпочинається чудова пора – літні канікули. Хай ви не зможете мандрувати цього літа, але попереду у вас три місяці відпочинку, зустрічей з цікавими людьми, природою.
Бажаю, щоб першого вересня ви прийшли до школи дужими, життєрадісними, готовими до нових звершень.
А вам, шановні педагоги,я теж бажаю доброго, змістовного відпочинку, цікавих пригод, сонця і радості!
Також хочу висловити глибоку вдячність батькам. Ви у цей важкий період не залишилися осторонь, допомагали нам у організації навчального процесу, розуміли та підтримували.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!
21.05.2020

День вишиванки у нашій школі – це традиційне свято. Однак, цього року воно проходило у незвичному форматі. Школярі долучилися до його святкування у вигляді мегачеленджу Одягни вишиванку. Яскраві світлини та колоритні відео заполонили стрічки соціальних мереж.
Ми всі разом вкотре довели, що ми – сильна нація, ми поважаємо та цінуємо наші звичаї та традиції незважаючи на проблеми та перешкоди.
Крім того, учні початкових класів долучилися до обласної акції Дефіле у вишиванці.
21.05.2020

Станом на 21.05.2020 р. відомі дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.
Опубліковано наказ МОН від 20.05.2020 р. №664 Про внесення змін до календарного плану підготовки та проведення ЗНО.
До 4 червня 2020 року учасники зможуть завантажити зі своїх інформсторінок запрошення-перепустки з указаним часом і місцем проведення тестувань.
12.05.2020

Сьогодні старшокласники нашої школи стали учасниками онлайн-вікторини EU for YOU (Європейський Союз для тебе), яка була організована департаментом освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні та Інформаційним центром ЄС в Україні.
Відповідаючи на цікаві запитання з історії, розвитку, функціонування Європейського Союзу та країн-членів ЄС, учні мали змогу підвищити рівень знань з даної тематики та розширити кругозір стосовно євроінтеграційних процесів в Україні.
Назад до змісту